fbpx

Do isteka ponude ostalo je još

 • 00Dana
 • 00Sati
 • 00Min

Pre nego što nastaviš dalje odgovori na sledeća pitanja

Da li si vlasnik nekog modnog brenda? Da li se baviš prodajom garderobe, obuće, modnog aksesoara, nakita, kozmetike? Da li već duže vreme razmišljaš o svojoj online prodavnici? Da li želiš da zarađuješ 24h/7 bez bespotrebnog bacanja para na zakup lokala, radnike, troškove struje…? Da li znaš da je online prodaja skočila u poslednjih godinu dana čak 60% ? Da li želiš da tvoj business raste čak i u ovim ludim vremenima?

VREME JE DA OTVORIŠ SVOJU INTERNET PRODAVNICU JER SVEDOCI SMO DA ONI KOJI PRODAJU PUTEM INTERNETA UTROSTRUČUJU SVOJE PRODAJE, A ONI KOJI SE NISU PRILAGODILI TRENUTNOJ SITUACIJI SU PRED BANKROTOM

Šta dobijaš?

Otvoren 365 dana

Za tvoju prodavnicu ne postoji neradni dan, ona zarađuje i radi uvek. Ne moraš da odgovaraš na poruke, kao kada je u pitanju prodaja putem Instagrama i Facebooka, ona sve radi umesto tebe.

Otvoren 24h/7

Web shop - internet prodavnica radi i dok ti spavaš, ne zavisi od vanredne situacije, praznika, uvek je otvorena, čak i kada je tvoj računar zatvoren.

Ušteda

Da bi tvoja prodavnica bila dostupna kupcima, potrebno je u proseku 200 dinara dnevno uloga. Da li za taj novac možeš da otvoriš butik, parfimeriju ili bilo koju drugu radnju u svom gradu?

Veći broj klijenata

Ovo je toliko logično, jer kada su tvoji proizvodi dostupni na Google, apsolutno je sigurno da će ih videti veći broj ljudi u toku jednog dana, nego što može da prođe pored jedne prodavnice, pa makar i u najvećem gradu.

Prodaja širom sveta

Ne moraš da imaš radnju u svakom gradu, dovoljno je da napraviš web shop i da imaš radnju na svakoj tački naše planete. Svako ko ima pristup internetu, ima pristup i tvojoj radnji. Tako da uz minimalni ulog od nekih dva evra dnevno postaješ vlasnik radnje koja je vidljiva celom svetu.

Bolji marketing

Ukoliko se reklamiraš na Facebooku i Instagramu,sigurno primećuješ da su ti mnoge sjajne opcije za reklamiranje uskraćene. Sa web prodaavnicom možeš da preciznije dopreš do svojih potencijalnih klijenta, možeš da označavaš svoje proizvode na Instagram profilu ( Instagram shop), da praviš zanimljivije, dinamičke reklame i da brže dođeš do svojih kupaca.

Kako do e-prodavnice?

Šta mi sve treba?

 1. Hosting i domen ( ime tvoje prodavnice, na primer: mojaprodavnica.com) – U OVOM PAKETU DOBIJAŠ NA POKLON
 2. Dobar i kvalitetan dizajn, kao i funkcionalna i prilagođena prodavnica delatnosti, kojom se baviš
 3. Savršene fotografije tvojih proizvoda – ne možeš očekivati da tvoj sajt izgleda profesionalno i luksuzno, ukoliko imaš osrednje ili loše fotografije, koje je slikao fotograf bez iskustva ili još gore da ste slikali sami telefonom. Fotografije, naročito, ako se baviš prodajom modnih proizvoda, kozmetike, šminke, modnog aksesoara, nakita … MORAJU DA GORE, jer one su te koje će privući ljude da kupe tvoj proizvod. – U OVOM PAKETU DOBIJAŠ 20 PROFESIONALNIH FOTOGRAFIJA GRATIS.
 4. Nakon što sajt bude postavljen na internet, potrebna ti je obuka kako da samostalno dodaješ nove proizvode, kako da menjaš cene brišeš nepotrebne proizvode – OBUKU DOBIJAŠ BESPLATNO U OVOM PAKETU (ne plaši se, jednostavno je – kao kada kucaš SMS ;), kada se sajt dobro postavi)
 5. Nakon toga ostaje ti da primaš porudžbine na email i da pakuješ proizvode i šalješ kupcima 😉

Šta kažu neki od naših zadovoljnih klijenata?

Vrlo lepa saradnja. Kao idejnom tvorcu brenda "Signora Pi" ovaj trojac je omogućio lakoću savladavanja prvih koraka u svetu marketinga. Model koji izuzetno dobro ume da predstavi proizvod, vičan fotograf cije  umece daje pečat celoj priči i web-shop urađen na svetskom nivou. Vrlo profesionalno i za svaku preporuku!
 
 
 

Ljubica

Signora Pi unikatne haljine

Saradnja sa Web M Design-om mi je ostvarila sve poslovne snove. Ni jedna poslovna ideja mi nije ostala neostvarena. Pored  profesionalne izrade, pomoći u ostvarivanju svake zamisli i integracijom interesantnih marketing alata koje pospešuju prodaju, Web M Design mi je ostvio četiri web shopa (posedujem više business-a)  kojii svakodnevno donose zaradu. 
Online shop sam imala i pre pandemije, ali sad tek radi u full-u.
Preporučujem saradnju od srca, jer kod Web M Design nema nerešivih izazova, samo prilike za nova saznanja i još efikasnijih rezultata.

Borbala

Najlepša metraža, Planer Venčanja, Purely, Organizator venčanja

Savetujem da dobro razmislite kakav kvalitet sajta, usluge, fotografije želite. Ako se odlučite za najbolji, moja najtoplija preporuka je definitivno Web M Design 🥰🥰🥰
 
 
 

Tijana

Vortex Tim

ŽELELI SMO DA TI OLAKŠAMO OTVARANJE TVOJE ONLINE PRODAVNICE I OBEZBEDILI SMO TI ODLIČAN START

POKLON VREDNOSTI PREKO 400 eura

 
 1. 20 profi fotki koje možeš da koristiš i za web prodavnicu i za društvene mreže – ostaju u tvom vlasništvu – koje će napraviti jedan od naših najpoznatijih modnih fotografa – vrednost ovog poklona je 200 eura
 2. Foto model – za slikanje tvojih proizvoda obezbedili smo modela, jednu od naših najpoznatijih modnih blogerki – vrednost poklona 100 eura
 3. Obezbedili smo luksuzan ambijent za fotkanje tvojih proizvoda  – vrednost poklona 100 eura
 4. Obezbedili smo besplatan hosting i domen za godinu dana  – vrednost poklona 40 eura
Play Video

Za koga je ova ponuda?

Za sve koji se bave prodajom

Za sve koji ne žele da im covid pregazi posao

Za one koji su svesni da je ovo poslednji trenutak da pređu na online prodaju usled krize koja je zadesila fizičke prodavnice

Za one koji su svesni da je ulog u svoj posao jedini način za budući profit

Za one koji žele profesionalan sajt – web prodavnicu

Za one koji neće da bacaju novac na jeftina i beskorisna rešenja koja će ih kasnije skupo koštati

Za one koji hoće da izgrade brend i podignu svoj posao na viši nivo

Za one koji hoće da zarađuju 365 dana u godini bez obzira na vanredne situacije

Za koga nije ova ponuda?

Za one koji nisu svesni da se gotovo sva kupovina u ovom trenutku odvija putem interneta

Za one koji ne žele da ulože u svoj posao, a žele da zarađuju – DOKAZANO DA NE MOŽE

Za one koji traže jeftina rešenja gde će im komšijin mali napraviti sajt, a fotke za sajt će slikati svojim telefonom

Za one koji ne žele da napreduju i ne mogu da se prilagode najnovijim zahtevima tržišta

MINI

DO 15 PROIZVODA
670 Eura
 • Hosting i domen
 • Unos do 15 proizvoda
 • Registracija i logovanje korisnika
 • Povezanost sa društvenim mrežama
 • Politika privatnosti i zaštita ličnih podataka
 • Osnovana zaštita od hakovanja
 • Kontakt forma
 • Mapa
 • Obuka za samostalno održavanje prodavnice

MAXI

PREKO 50 PROIZVODA
Od 810 Eura
 • Hosting i domen
 • Unos preko 50 proizvoda
 • Registracija i logovanje korisnika
 • Povezanost sa društvenim mrežama
 • Politika privatnosti i zaštita ličnih podataka
 • Osnovana zaštita od hakovanja
 • Kontakt forma
 • Mapa
 • Obuka za samostalno održavanje prodavnice

Ova prijava te ne obavezuje na izradu prodavnice, ona samo povećava tvoju šansu da uz fantastične uslove dođeš do profi web prodavnice.

Tek nakon što čujemo vaše želje i zahteve, saopštićemo vam uslove ( cenu, rok izrade i ostale detalje) i nakon toga ćete doneti konačnu odluku. Popunite formular.

 

  Do isteka ponude ostalo je još

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Min